dinsdag 22 juli 2014

Chi-Chi's: Tex Mex Restaurant

Na onze reis naar Mexico enkele jaren geleden zijn we werkelijk verslaafd aan Mexicaans eten.  Enchiladas staan hier geregeld op het menu.  We gaan ook geregeld eten naar het Mexicaanse restaurant Chi-Chi's.  Dit is eerder een restaurantketen met verschillende restaurants over gans België.  Je moet je zeker geen toprestaurant voorstellen.  Het is een gewoon restaurant met Mexicaanse aankleding, reclame voor Corona, rommelig en in het weekend zijn er live optredens.  Het heeft wel zijn charme vind ik.  Omdat de Mexicaanse restaurants in België niet gezaaid liggen, komen we graag naar Chi-Chi's om eens lekker Mexicaanse te eten.  Op de kaart vind je Nachos, Quesadillas, Taco's, Wraps, Fajitas, Burittos, hamburgers en Mesicaanse desserts.
Photo by Chi-Chi's
Photo by Chi-Chi's
Photo by CHi-Chi's
Als hapje vooraf/voorgerecht kozen we voor Nachos  Dit zijn maïs tortillas bedekt met gesmolten kaas, Pico de Gallo, guacamole en zure room.  Wij hadden de versie gekozen met rundergehakt.  Een mooie starter.
Het populairste gerecht van de kaart is fajitas.  Je kan het krijgen met rund, varken, kip, vis, scampi, ...  Wij nemen altijd rund.  Dan krijg je een sissende pan met rund, tortillas, guacamole, zure room, kaas, sla en tomaat.  Je legt een tortilla op je bord.  Je belegt deze met de ingrediënten, rolt de tortilla op en proef de heerlijke combinatie van het vlees, de guacamole en zure room.

Omdat we geen weet hebben van andere Mexicaanse restaurants, gaan we steeds naar Chi-Chi's.  Het is misschien wel een keten, maar we zijn er steeds tevreden over het eten.  Dit in combinatie met een serenade aan je tafel geeft je even het gevoel van terug in Mexico te zijn :)
Website CHi-Chi's
Menukaart Chi-Chi's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten