Photo by hierbasdelasdunas.com |
Hierbas de las Dunas kan je 'On the Rocks' drinken, met tonic of in een cocktail. Ikzelf heb al eens de Pisco Sour variant gemaakt en deze was mij zeer goed bevallen. Op de site vind je nog tal van andere cocktails waarin Hierbas perfect tot zijn recht komt.
Hierbas de las Dunas is al enkele maanden oud en kan je verkrijgen in enkele speciaalzaken en restaurants. In het culinaire wereldje is het likeur dus al een tijdje gekend. Maar om het toch nog wat meer naambekendheid te geven, was er vandaag een persvoorstelling in Antwerpen en Amsterdam. De locatie in Antwerpen was de hippe conceptstore St Vincents. St Vincents is gehuisvest in een oude drukkerij en dit vormde dus de ideale plaats om het likeur voor te stellen.
Syrco gaf een korte uitleg rond het ontstaan en maken van HdlD en daarna volgde het promofilmpje 'Life at 120 BPM' van HdlD. Na de presentatie maakten we kennis met al de mogelijkheden die HdlD biedt. De BLEND brothers zorgden voor een passend drankje en hapje:
* Cocktail met Hierbas de las Dunas, cava en yuzu.
* Zeeuwse oester met granité van Hierbas de las Dunas en wakatai.
* Witte asperges, tuinbonen en verveine.
BLEND |
BLEND |
Hierbas de las Dunas - cava - yuzu |
Zeeuwse oester - granité Herbas de las Dunas - wakatai |
Witte asperges - tuinbonen - verveine |
Syrco heeft met dit likeur terug een fantastische product gecreëerd. Een ode aan al wat de duinen te bieden hebben! Met de zomer op komst ben ik ervan overtuigd dat dit likeurtje op veel zonnige terrasjes zal opduiken. Op het leven ...
Website 'Hierbas de las Dunas'Facebook 'Hierbas de las Dunas'
Website 'Syrco Bakker'
Facebook 'Syrco Bakker'
Geen opmerkingen:
Een reactie posten