Ingrediënten (4 personen):
Champignons
Coquilles
4 takjes gedroogde tijm
1 teentje knoflook, gesnipperd
2 el peterselie, gehakt
olijfolie
peper
zout
4 weckpotjes
Bereiding:
Snij de champignons in miniblokjes. Bak ze samen met de knoflook in olijfolie, op hoog vuur. Roer er de peterselie door en breng op smaak met peper en zout. Vul de glaasjes met een bodempje champignons.
Bestrijk de coquilles met olijfolie en gril ze kort. Kruid met peper en zout. Leg in elk glaasje een of twee coquilles en leg er een takje gedroogde tijm bij.
Steek net voor het serveren het takje tijm in brand en sluit het weckpotje. De vlam zal doven en er ontstaat rook.
Serveer de glaasjes met het deksel erop en neem aan tafel het deksel weg.
Bron: Libelle Lekker
Geen opmerkingen:
Een reactie posten