dinsdag 19 november 2013

28/11 - 01/12 Culinaria @ Zavel

Van 28/11 t.e.m. 01/12 strijkt de Culinaria-karavaan neer aan de Zavel te Brussel.  Gedurende 4 dagen zullen 16 chefs hun beste gerechten voor u klaarmaken.  Het thema dit jaar is "Street Food".  Zo'n evenement is ideaal om eens kennis te maken met de keuken van de chefs.  Van de volgende chefs kun je een gerechtje proeven:

Donderdag 28/11/13:
Julien Burlat - Le Dôme
Mario Elias - Le Cor de Chasse
Pascale Devalkeneer - Le Chalet de la Forêt
Sang Hoon Degeimbre - L'air du Temps

Vrijdag 29/11/13:
Axel Colonna - Centpourcent
Benoît & Bernard dewitte
Dario Puglia - Gigi il Bullo
Yves Mattagne - Sea Grill

Zaterdag 30/11/13:
Bart De Poorter - Pastorale
Stefan Jacobs - Va Doux Vent
Nicolas Scheidt - La Buvette
Giovanni Bruno - Senzanome

Zondag 01/12/13:
Vincent  Laurent Folmer - Couvert Couvert
Damien Bouchéry - Bouchéry
Clément Petitjean - La Grappe d'Or
Laury Zioui - L'éveil des Sens


Praktische informatie:
Locatie: De Zavel - 1000 Brussel
Data en openingsuren:
  • Donderdag 28/11/13: 19 - 23u
  • Vrijdag 29/11/13: 19 - 23u
  • Zaterdag 30/11/13: 12 - 23u
  • Zondag 01/12/13: 12 - 17u
Toegang en prijs: Dit evenement is gratis.  De prijs per gerecht is 8€.

Workshops:
In samenwerking met Mmmmh! worden er kooklessen gegeven voor volwassenen en kinderen.
Programma Workshops

Meer dan alleen meer koken:
De studenten van La Cambre zorgen voor de aankleding van de keukens en bars.  Zij hebben ook het tafelgerei ontworpen.

Verder wordt er ook voor een streepje muziek gezorgd: Muziekprogramma

Wedstrijd:
Tot 21 november middernacht kan je aan deze wedstrijd deelnemen en enkele degustaties winnen.
Deelnemen

Culinaria Website
Culinaria Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten